(Android/iOS) Word Home-Offline Word Games\u0026Design a csalások növelik az állóképességet
Mar 8, 2022 6:56:08 GMT -5
Post by sinjeofibamen on Mar 8, 2022 6:56:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Word Home-Offline Word Games\u0026Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Word Home-Offline Word Games\u0026Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ a csalások növelik az állóképességet ▞▞▞
▞▞▞ Word Home-Offline Word Games\u0026Design 2022 version ▞▞▞
Csak azért töltöttem le ezt az alkalmazást, hogy elmagyarázzam, mennyire megdöbbent és undorodtam a játékhoz való hozzáadástól. Ha a gyermekem látná ezt a hirdetést, nem tudom, mit tennék. Kérlek csináld jobban.🙄
ez jó móka
Aranyos és nagyon szeretek varázsolni.
Imádom ezt a játékot, vedd le, és nem tudom betölteni a konyhát. Annyira súlyosbító.
Imádom ezt a szójátékot, ahol megjavíthatod a házat kívül-belül, és még több sztorit adsz ehhez
Szeretem ezt a játékot. Annak ellenére, hogy van egy rajz, hogy milyennek kell lennie a helyiségnek, úgy érzem, mindig szükséges lemásolni.
Én magam nem szeretem a malacperselyeket!!! Amikor megtelik, legyen egy másik, hogy pénz vagy gyémánt ne essen a padlóra! Nincsenek bankok= magasabb besorolás A szint teljesítése miatt több pénz jut a bankba, mint neked, törölni akarok!!!!
Egy robbanás . Gyere és csatlakozz a szórakozáshoz.
Remek játék, ha megjavítják.
Még csak most kezdtem el ezzel játszani, és máris kiakadtam. Imádom 💯
Ez egy lekka játék, hogy elmúljon az idő
Annyi új szót tanulok ezáltal. Még jobban szeretném díszíteni. Minden alkalommal játszanám ezt a játékot, amikor unatkoznék, nagyon szeretem.
Az árak felháborítóak.
most kezdett el játszani. Nagyon szeretem ezt a játékot..szeretem a történettel rendelkező szójátékokat és azt, hogy egy házban hol döntöd el a szobákat...eddig imádom ezt a játékot...
Nem kapsz elég csillagot minden megoldott rejtvényért. Egy szónak csillagnak kell lennie. A csillagokat értelmetlen dolgokra használják, amikor csak a ház feletti eltávolításra kellene használni...
Jó játék, de még mindig vár a következő szintre.
Eddig csak szórakozni kezdett.ez a játék szórakoztató
ez jobb, mint az összes többi trash match 3 játék, és ez tetszik, de remélem, hogy a közeljövőben több területen is lesz
3-ast adtam rá, mert könnyű és nehéz, más esetben jó játék
Nagyon élveztem a játékot, amikor nem sokáig, Melissa száján egy vulgáris káromkodás jött ki. Megdöbbentem, mert nagyon lehetséges, hogy gyerekek játszanak a játékkal, és elolvassák, amit mondott. Tudom, hogy ezek a szavak mindennaposak a társadalmunkban, de vannak közöttünk, akik úgy döntenek, hogy nem használják ezeket a szavakat, és inkább nem használnák őket a játékainkban.
Megfagyott a konyhában. Nagyon bosszantó.
Bendy in Nightmare Run Arcade dult
Jó szórakozást a játékhoz és a forgatókönyv élvezetéhez. Csak így tovább és köszönöm.
Egyszerűen utálom az F játékot
Rendben van
gyors
Word Home-Offline Word Games&Design Žodžių ned
Szörnyű. A játék folyamatosan lefagyott. Nincs kihívás
Még nem zavarja vagy lassú
Jó agy játék agy 🧠
Imádom Köszönöm Fejlesztők maradjatok biztonságban és Isten áldja
Woohoo, szerintem a valaha készült legjobb dizájnjáték, próbáld ki most
Ez egy jó játék, szeretem, hogy akkor díszítheti a szobákat a csillagokkal, amikor megszerezte őket, de én csak azért adtam volna magasabb értékelést, ha egy olyan elemre kattint, amelyet egy hirdetés megtekintésével kereshet, akkor nem engedi
Szeretem ezt a játékot. Elkészítettem az összes szobát, most várom az új szobák megjelenését. 3 napja várok új szobákra.
Nagyon aranyos és nagyon szórakoztató
Word Home-Offline Word Games&Design Словесные игры tehd
Word Home-Offline Word Games&Design Kata jul
Imádom ezeket a díszítő szójátékokat.
Word Home-Offline Word Games&Design Vārdu spēles jef
ez a játék lehetne jobb is, ha felülről fizetne pénzt
5 csillagot adnék ennek a játéknak, ha nem omolna össze, és nem töltené be azokat a szobákat, amelyeket megterveztem. Tényleg nem jó ezt megoldani
Word Home-Offline Word Games&Design Ordspill pnen
Egészen addig szerelmes voltam a játékba, amíg a konyhába nem értem, és most már nem mehetek tovább. Kár. Eltávolítva.
Rendben lenne, ha nem kellene 3 csillag ahhoz, hogy bármit megtegyen. Unom, ha nem tudok befejezni egy szobát, és átköltözöm a másikba, és végül több mint 50 csillagra van szüksége egy szobához
Szóérméket kell hozzáadni
olyan könnyű játszani
Szórakozás minden korosztály számára, és szórakoztató is próbálja ki