Post by sinjeofibamen on Mar 8, 2022 6:34:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Stylist Fashion Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Stylist Fashion Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ təcrübə ▞▞▞
▞▞▞ Super Stylist Fashion Makeover 2022 version ▞▞▞
Super Stylist Fashion Makeover RPG nqd
Hara əlavə etsəniz, çoxlu reklamlar icarə haqqını dəyişəcək
ರ╭╮ರ
Bu köhnə oyundur, lakin hər şey çox baha başa gəlir və sizi əşyalar almağa məcbur etməyə çalışan çoxlu pop-up var.
Şəxsən mən bu oyunu bəyənirəm, amma 23-cü səviyyədə olanda niyə tez-tez oyunun gedişatını itirdiyimi anlamıram. Mən başa düşmürəm ki, bu, ikinci dəfədir ki, problemlə üzləşirəm, baxmayaraq ki, hər iki dəfə alış-veriş etmişəm. Mən bunu Google-a bildirəcəyəm ki, tətbiqiniz silinsin və heç kim bir daha aldanmasın.
Oyunu bəyənirəm amma reklamların çox olması məni oynamaqdan bezdirir... Mən də reklamları düşünərək daxil olmaq istəmirəm.... Onu daha az edin, o zaman ən yaxşı oyun olacaq və hər kəs oynamağı sevəcək.. Daha az, yoxsa oyunu silməli olacağam.
Çök gec gec yukleniyor o yüzden 1 yıldız kesiyorum 😊💜bu reyi oxuyanda saat kaç amma lütfən yalandan soylemeyin edit:03:11🤣🤣🤣😂😂😂😂 cok gec amma yuxum hiccc gelmiyo ne yapayim arkadaslar. Oyun hala 30 be bu neden artmiyo 1 saatdi koymusam bay bay iyi uykular bu arada blackpink❤ və bts💜 fani olanlar yazsin 😘😍🤩🥰💜❤ arkadawlar bir reyi bin defa sikintidan duzeliw edirəm😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sevimli konsepsiya, lakin izləməli olduğunuz bir ton reklamdan bezdiricidir. Hər kiçik addım başqa bir reklamdır.
İndi 35-ci səviyyəyə çatana qədər bu proqramla əla vaxt keçirirdim, deyəsən hər dəfə minəndə telefonumu donduran bir əlavə var və bal və paltar itirirəm, çünki çıxmaq üçün balta belə tapa bilmirəm əlavə olaraq, sadəcə qara ekrandır.
*çox sayda reklamı gözləmək həqiqətən də əyləncəli deyil və müştəriləriniz öz geyimlərini əldə etmək üçün getdikcə daha çox vaxt tələb etdikdə xal qazana bilsəniz, bu, həqiqətən də xoş deyil. bu oyun potensiala malikdir, lakin təxminən on beş səviyyədən sonra demək olar ki, istifadə edilə bilməz.
3 ulduz var, çünki oyun nə qədər yaxşıdır, amma indi hər gün məni çıxarır və bir tapşırığı yerinə yetirəndə heç vaxt əşyalarımı yükləmir.
Çox gözəl bir oyun aslinda Korku oyunları Və Mobile Legends bang bang adlı oyunları oynuyorum amma bu oyunun Cokk Güzel Hər kəsə Tavsiye edirəm🤩🤩🤩👌🌟
Zəhmət olmasa daha çox müştəri missiyası əlavə edin. Mən ən yüksək səviyyədəyəm və irəli gedə bilmirəm. Zəhmət olmasa saç düzümlərini də yeniləyin, çünki çoxları köhnəlmişdir.
Reklamlar soyuduğu üçün daha xoşdur, həqiqətən heyrətamiz bir oyundur və mən bunu həqiqətən tövsiyə edirəm
Tətbiqi sevirəm, lakin gələn Milad təqvimi 25 dekabrda son mükafat üçün Milad günündə görünmədi.... onu səbirsizliklə gözləyirdim... Mən hər gün bu oyunu oynayırdım ki, nə əldə edəcəyimi görmək üçün təqvimdən başqa heç ortaya çıxmadı.
Super Estilista: Guru de Moda RPG nspa
Cox pis oyundu.dil niye turkce qoyulmayibki.hami rusca ingilisce bilmek mecburiyyetindedi
Oynamaq üçün super əyləncə. Oynamaq üçün müxtəlif çətinlikləri və mini oyunları sevirəm. Kaş ki, daha çox bədən müxtəlifliyi seçimləri və saç üslubları olsun. Hamı birlikdə bu oyunu çox sevir və hər şeyi toplamaq üçün çox çalışıram. (Bu, brilyantların tonlarla reklamına baxmaq demək olsa belə (;
Çox gec yüklənir..☹
Super Estilista: Guru de Moda RPG nspa
Əvvəlki kimi daha yaxşıdır, əgər bu moda və makiyaj haqqındadırsa, niyə seçimləri götürün. Göz və dırnaqlar üçün yalnız 5 üslubla məhdudlaşır. Sonra uyğun gəlməyən ən pis rəng sxemi/materialı ilə qalib gələn çətinliklərlə qarşılaşın. Dəfələrlə bunun bir jean problemi olduğunu söyləyir, sonra "qlamurdur".
Bir az daha az reklam olsa, bu, layiqli oyun olardı. Siz hər hansı bir şeyə toxunursunuz və ora çatmaq üçün reklamı, çıxmaq üçün isə reklamı izləməlisiniz. Hətta reklam blokerinə pul ödəmək cəmi 48 saat davam edir Səsvermə mini oyunun heç bir mənası yoxdur (daha az bəyənilən oyunu seçdiyiniz üçün cəzalandırılırmı?) Və siz onlarla yalnız kataloqlar ala bildiyiniz zaman qiymətli daşlar düzəltməyin asan yolu yoxdur. Oyun pul oğurluğu kimi görünür və düzəldilməlidir.
Bu oyun yaxşıdır AMMA etməli olduğum hər bir tədbir mənə ekranımı qara edən reklam verir və mən oyunu bağlamağa və yenidən başlamağa məcbur oluram!!! Bu bezdiricidir! Hər 2 dəqiqədən bir reklam olmasaydı, daha yaxşı qiymət verərdim!
Mən oyunu çox sevirəm və müştərimi necə geyindirirəm, amma niyə ona beş ulduz verməmişəm, ona görə idi ki, Elan həddən artıq çoxdur, reklam mane olmadan 1 dəqiqə belə oynaya bilmirəm. ondan başqa hər şey superdir
Mən oyunu sevirəm, amma o, qara ekrana getməyə davam etdi, buna nifrət edirəm
əvvəl bəyəndim. Məni ən çox qıcıqlandıran odur ki, hətta istədiyiniz paltarın rəngini də almaq məcburiyyətindəsiniz. mükafat yalnız bir rəngdir. əvvəllər bunu etməmişdilər. bir paltar xəttinin kilidini açdığınız zaman çox paltar görünür, ancaq müştərini geyindirdiyiniz zaman onun yeganə kiçik variantları rəngi satın almalı olursunuz. nə cırmaqdır. indi silinir
Əvvəllər bu oyunu sevirdim və həmişə oynayırdım, amma indi o qədər çox reklam var ki, oyuna nifrət edirəm, hər 2 dəqiqədən bir reklam çıxanda məni çox əsəbiləşdirirəm, hətta bu oyunu heç kimə tövsiyə edə bilmirəm. bu tənzimlənməmiş və hədəflənmiş reklamlar
indiyə qədər bu qədər yaxşıdır, mən yalnız onunla bağlı problem yaşayıram və ilişib qalıram, o yapışır və mən başlanğıcı yenidən quraşdırmalı və yenidən quraşdırmalı olardım, buna görə də bu gündür, yoxsa nə baş verdiyini bilmirəm sadəcə olaraq bunun əyləncəli oyun olduğunu bildirmək üçün üslubu xoşlayıram, baxmayaraq ki, mən yalnız onu saxlamamaqda çətinlik çəkirəm və ilişib qalıram, o yapışır və mən quraşdırmanı sökməli və başlanğıcı yenidən qurmalıyam, ona görə də nə olduğunu bilmirəm yalnız bu gün və ya nə qədər ədalətlidirsə
👍👍👍👍👍👍
超級造型師:妝扮達人 角色扮演 cva
Oyunu bəyəndim AMMA o öz-özünə bağlanmağa davam etdi. Nə etsəm də, silməyə və yenidən yükləməyə çalışdım, amma yenə də işləmir və bütün irəliləyişlərimi itirmişəm. 😡😡
Həqiqətən superdi oynamağa dəyər
Sıfır müştəri svc. Həmişə eyni deyil, bir neçə yaraşıqlı yeni geyimlə moda nümayişi keçirmək gözəl olardı. Mən hasarın üstündəyəm... bəzi şeyləri sevirəm və nəyəsə nifrət edirəm
Alıcıya alış-veriş edirsinizsə, satın alan şəxsin də əşyadan əmin olduğundan əmin olun. əminsinizsə, heç olmasa iki dəfə soruşun? kasi, napindot lang əgər nə olacaq!
Kaş ki, reklamlar olmasaydı, daha çox oynaya bildim və reklamlara baxmayaydım
Mən bu oyunu sevirəm, lakin onun bəzi problemləri var, onları düzəltməlisən
Təxminən 2 ildir ki, tətbiqimdən istifadə edirəm... və birdən-birə mükafatlar üçün reklamlara baxmağa başladım.
Qiymətli daşlar qazanmaq çox çətindir, hətta 5-ci səviyyədə kataloqlar onsuz da dəlicəsinə bahadır, siz daima bir xarakterə sahib olursunuz və sizə bir çox şeylər deyirsiniz, bu sadəcə dəhşətli bir oyundur. Təhqir olunmaq üçün deyil, neqativlərdən qaçmaq üçün oyunlar oynayıram. Bütün paltarlar çox sadə və çirkindir, nadir hallarda hər hansı "yaradıcılığınız" yaxşı görünür. Başqa bir pul qazanma oyunu. Hətta uşaq da bundan bezərdi.
Bu oyunun çoxlu reklamı var..... biz reklamlara baxmaqdan daha az oynayırıq.... Yeni yeniləmə ilə yanaşı.... oynayarkən ekran qara olur.......
Bunu mipini az edin😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡yuklmey Olmur ya😡😡😡😡😡😡
Orijinal rəyimi dəyişdirməli oldum. Əvvəlcə oyunu çox bəyəndim, amma birdən hekayə xətləri gerilədi və təkrarlandı. 1 müştərinin sevgilisi 1 həftədə 3 dəfə ad günü olub, Niki isə iki dəfə evlənib. Kataloqlar artıq bir neçə aydır ki, onların üzərindədir, həmçinin müştəriləri geyindirərkən əşyaları daha asan tapmaq üçün filtr düyməsinə ehtiyac var.
Mən oyunu bəyənirəm. Şimşək qazanmaq və ya moda və pulun kilidini açmaq üçün kifayət qədər imkan yoxdur. Dəbin kilidini açmaq üçün pul ödədiyiniz zaman hamısını əldə etmirsiniz. Müxtəlif rənglərin kilidini açmaq üçün rəngli şüşələr qazanmalısınız.
Oyun əyləncəlidir. Reklamların sayı gülüncdür. Demək olar ki, hər işdən sonra və bəzən ortada da reklamlarla məşğul olmağa məcbur olur.
Salam bu elə bir oyundur ki, heç kim oynaya bilmirsən
Subway Kiddy Runner: Prince Run ஆர்கேட் tou
Çooox super
Mən bu oyunu oynamağı sevirəm... İşləyəndə! Niyə bu qədər dayanır, bu, son dərəcə sinir bozucudur. Xüsusilə də xüsusi tapşırıqlarda iştirak etməyə çalışdığım zaman. Mən mükafatları əldən verirəm, çünki oyun çox dayanır!
Təəssüf ki, bu oyun çox darıxdırıcı olur. Müştərilərlə eyni dialoq, eyni moda nümayişləri, eyni modellər, eyni dodaq boyası seçimləri. Oyun pulu faydasızdır, bunun üçün daha çox istifadə etməmiz lazımdır. Tezliklə bəzi yeni dəyişikliklər görmək ümidi ilə!
Bir yerdən sonra sıxıcılaşır
çox əyləncəlidir, boş vaxtlarımda etməyi çox sevirəm amma, 1. çoxlu reklamlar var. 2. əşyalar çox bahadır. 3. çox yer tutur.
Maraqlıdı amma çox şey pulunnandı
Bu oyunu sevirdim. Dəyişikliklər onu əsəbi və çətin etdi. Artıq 3 gündür ki, təsadüfi paltar və ayaqqabı gözləyən var. Ayaqqabılara kliklədikdə hamısı yox olur. Artıq əyləncə yoxdur - ağırlaşdırmağa ehtiyac yoxdur. sağol.
Həddindən artıq reklam. Mən reklamlardan əziyyət çəkmirəm, amma onlar əbədi olaraq qaldıqda və hər klikdən sonra açılır. Mən bu oyuna saatlar sərf etdim və əslində bir neçə dəqiqə oynadım. Nəzərdən keçirməyə günümdən vaxt ayırmaq kifayət qədər pisdir.