Post by sinjeofibamen on Mar 8, 2022 6:27:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Polish language \u0026 words ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Polish language \u0026 words IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar səhv qızıl ▞▞▞
▞▞▞ Learn Polish language \u0026 words 2022 version ▞▞▞
İlk təəssürat əladır. Bir neçə həftədən sonra bunun necə davam edəcəyini görəcəyəm.
Söz ehtiyatının inkişafı üçün əla sadə proqram
Mən bu proqramı sevirəm, indi heç bir kömək olmadan polyak dilində çox səlis danışa bilirəm
Dil öyrənməyi əyləncəli edir!
Çox da pis deyil! Yenicə istifadə etməyə başlayıram
Let's Learn Polish: Food & Drinks
Siz nəzərdən keçirmək üçün sözləri görə bilməzsiniz və bu, sizə nəyisə öyrənmək üçün cəmi 5 dəqiqə vaxt verdi. Bəli, bu, yeni sözlərlə kömək edir, lakin sizə heç bir rəy və öyrənmək üçün vaxt vermir.
Vibrasiyanı necə söndürmək olar? Belə qıcıqlandırıcı. Və idarəetmə heç bir yerdə parametrlərdə yoxdur. Mən başqa dil damcılarından istifadə edirəm və ondan həzz alıram / yalnız orada oxuyuram və hər şey qaydasındadır. Buna görə 1 deyil, 3, mən bilirəm ki, proqram ümumiyyətlə yaxşıdır...
Nə olub? Tətbiq avtomatik yeniləndi və indi gördüyüm tək şey ağ ekrandır.
Əla, məndə Polyak və Braziliya Dropları var və onlar yeni dilləri öyrənməyi asanlaşdırır. Faydalı proqram, yaradıcılara təşəkkür edirəm. ☺
Görünür, Review Dojo-da təsadüfi ədədlərlə bağlı problem var. Nəzərdən keçirilməsi üçün çoxlu sözlər olsa da, proqram hər gün eyni sözləri göstərir
yeni sözləri öyrənməyin asan və əyləncəli yolu
Learn Polish language & words Haridus mctf
Sadə və inanılmaz dərəcədə asılılıq yaradır!
Yeni lüğət toplamaq çox asan və faydalıdır
Əladır ki, bu proqramda heç bir qüsur yox idi və sizə sözləri necə söyləməyi öyrətdi
Möhtəşəm proqram. Bir müddət istifadə etdiyim ən yaxşı dil
Çox faydalıdır
Başlayanlar və əsasları öyrənmək üçün mükəmməldir
Drops Parla+ Impara il polacco Istruzione jmiv
Dizayn zəhmlidir, başlamaq üçün həqiqətən asandır.
Həqiqətən interaktiv oyun/tətbiq, öyrənməyi maraqlı edir, indiyə qədər həzz alır!
İlk dərs yaxşı keçdi.
Bir çox dil öyrənmə proqramları kimi, onlar da sizə pul vermək üçün başlanğıcdan Çətin şəkildə itələyirlər. Siz dil öyrənmə proqramı sizə problem yaratmamışdan ƏVVƏL onun haqqını əsaslı şəkildə ödəyə bilməzsiniz (və ya qiymətləndirə bilməzsiniz). Tətbiqləri ilə daha 5 sınaq dəqiqəsi təklif edərək bu rəyi aldılar 😑
Pulsuz versiyada yeni başladı. İndiyə qədər yaxşı. Oynamaq əyləncəlidir və orfoqrafiya və tələffüzü gücləndirir.
İstifadəçi təcrübəsi tamamilə cəlbedicidir. Əla tətbiq.
Gözəl proqram. 30 gündən sonra hələ də ona sadiq qalmağım inanılmazdır.
Learn Polish language & words ትምህርት gufp
Mən yenicə öyrənməyə başlamışam. Metod yaxşı görünür, lakin siz məşq etməyə başlayırsınız və sonra giriş əldə etmək və daha çox öyrənmək üçün ödəniş etməlisiniz.
12 miesięcy | Learn polish, Polish language, Polish words
Yaxşı proqram. Cəmi 5 dəqiqə istifadə etdim, amma şübhəsiz ki, işi görür.
Ümumiyyətlə gözəl proqram...
izləmək və istifadə etmək asandır
Əla proqram, uzun sürmədi, amma super istifadəçi dostu, gündə 5 dəqiqə pulsuz oyun mənə yaraşır, amma daha çox pul ödəməlisən.
hər hərfin əlifbası və tələffüzü, birləşmiş hərflərin tələffüzü yaxşı olardı
Mən artıq lakanı asan tapıram, atamın cilası ona görə də onun izi ilə gedirəm və bu proqram mənə imkan verir.
Çox yaxşı, mənim polyak dilim yaxşılaşdı!
Əvvəlcə çox şey gözləmirdim. Ancaq nəhayət onu oynayanda gördüm ki, çox əyləncəli və cəlbedicidir!
Daha çox qrammatika olmalıdır
Drops: Ucz się polskiego Edukacja ymum
bu proqram mənə oyunlardan istifadə edərək asan əyləncəli şəkildə polyak dilini öyrənməyə kömək etdi. o, lehçede sözlərin deyişini və imlasını başa düşməklə sizə kömək edir.
Mini Car Racing Game Legends Utrka vncn
Əla effektiv üsul! Sözlərlə əlaqəli qrafika sadə, aydın və sürətli öyrənənlər üçün mükəmməldir!
Deməliyəm ki, onlar çox böyük komandadırlar, çünki hesabım premiuma çevrilməsi ilə bağlı problemim var idi və avtomatik olaraq bank hesabımdan pul götürdüm, buna görə hamı buna əhəmiyyət verməlidir, tətbiqin qaydalarında bir şey var, onu qəbul etməməlisən, amma mənim üçün pulu geri qaytarırlar. Mən onlara dəstək mesajı yazanda təşəkkürlər
Həqiqətən faydalıdır. PULSUZ versiya üçün hər 10 saatdan bir 5 dəqiqə bunu gündə iki dəfə etmək kifayətdir. Gündə 10 dəqiqə daha sürətli templə sizi məşğul edir və öyrənməyə hazır edir!
82$ nə üçün? bu proqramı yükləməyin
Bu aydın səslər və hər şey ilə dostluq proqramıdır
Öyrənməyin sadə və əyləncəli yolu.
Dil öyrənməyə fərqli yanaşma, lakin gündə 5 dəqiqə pulsuz olmaq çox məhduddur. (əlbəttə ki, bir testerin tətbiqin necə işlədiyini görmək və ya hətta dili öyrənə/götürə bilsəniz, mükafat ödəmək və ya etməmək üçün seçim etmək kifayətdir).
İndiyə qədər həzz aldım. İşdə söz və ifadələrdən istifadə etməyi səbirsizliklə gözləyin
Bu proqram mənə istifadə etdiyim digər proqramlardan daha çox müvafiq sözləri öyrətdi.
yaddaş adətən şəkillər və ya emosiyalar vasitəsilə yadda qalır və bu, bəzi insanlara kömək edəcək