Post by sinjeofibamen on Mar 8, 2022 6:24:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai didina ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ Hollywood Story®: Fashion Star 2022 version ▞▞▞
Naujas dalykas. Pasakiau, kad nenoriu prisijungti prie Star Club, bet tada gaunu naują užduotį, kad prisijunk prie Star Club. Mano įvertinimai žvaigždutėmis vis mažėja. Ir kai jis pasiekia 0, aš atsisiunčiu žaidimą Taip pat nebūsiu priverstas kviesti draugų. Aš tik turėsiu nebaigtą užduotį. Yall taip pat bando priversti mus pirkti daiktus ir namus už 75 deimantinius dolerius. Pataisyk.
Tai buvo puikus žaidimas, kai pirmą kartą pradėjau žaisti, bet palaikymo komanda yra visiškai nenaudinga! Tiek daug dalykų vyksta ne taip, pavyzdžiui, dingsta daiktai, negaunu daiktų, kuriuos turėjau gauti, gerbėjų dovanų trikdžiai, galėčiau tęsti ir tęsti. Aš irgi tam išleidau pinigus, nes tik taip bet kur pasieksiu. Taip pat buvau apmokestintas dvigubai už pirkinį programoje, bet visi atsakymai yra vienodi. Ekrano kopija, diena, tikslus laikas ir tt viskas! Jie sako, kad rankiniu būdu įdėjo brangakmenių į mano paskyrą, bet niekada to nedaro!
Man žaidimas labai patinka 🎮, bet manau, kad jums reikia šiek tiek patobulinti, kol įeisite į žaidimą, tai užtruko daug ilgiau, todėl turėtumėte ką nors padaryti, kitaip šis žaidimas yra nuostabus 👌 👏 👍 😍 ir tikiuosi, kad greitai ką nors padarysite apie tą problemą
Hollywood Story®: Fashion Star एडवेंचर csn
Man patinka šis žaidimas, jame yra tiek daug drabužių ir aš ką tik nusipirkau naują namą
Jo muzika nėra gera, skamba kaip nuobodus garsas. Prašome pakeisti žaidimo garso muziką.
ziauriai fainas zaidimas siulau visiems☺
Patinka, kad jie neturėtų iššokančių laikmačių, bet jie taip pat neturi priedų, todėl tai yra pliusas
Kodėl šiame žaidime viskas kainuoja daug. tai gali būti daug geriau. Mums reikia deimantų daugeliui dalykų, bet mums niekada nepakanka deimantų. Kai mes pradedame rinkti deimantus, jie suteikia mums tiek daug užduočių, kuriose turime naudoti deimantus. Ne tik šis dalykas, bet ir daug kitų problemų........ Nekenčiu šio žaidimo, tu nusipelnei Tik 1 žvaigždutės, kurios tau užtektų. Iki, nekenčiu šio žaidimo 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎😠👎👎😠😠👎😠😠😠😘
Jame gali būti daugiau deimantų ir be energijos apribojimų, tai tiesiog užtrunka tiek daug laiko ir tiek daug energijos, o deimantų ir pinigų tikrai sunku gauti, todėl jei norite pakeisti šukuoseną ar ką nors kita, tai tikrai brangu. Prašau pagalvokite, ką įdedate į žaidimą, prieš jį išleisdami, kai kurie iš mūsų neturi daug laisvų pinigų, kuriuos galėtų išleisti. Tikrai ne taip smagu.
Vienas iš užduočių yra pakviesti draugą ir aš padariau, o jie žaidė iki galo, kad įvesčiau mano kodą ir jis vis sakydavo neteisingą kodą, todėl aš niekada neturėjau užduoties gauti naują, dabar aš užstrigau ir judu. pakelti žaidimą
Geras žaidas
Sveiki, žaidimas neveikia tinkamai per pastarąsias 2 savaites. Negaliu dėvėti suknelių iš savo drabužių spintos mados arenoje. Pažiūrėkite į tai ir kuo greičiau pataisykite. Dėkoju.
ハリウッドストーリー®:ファッションスター アドベンチャー cxo
Iš pradžių man patiko šis žaidimas Utaras, o pabaigoje, kai išpopuliarėjau, prašoma nusipirkti suknelių iš 100 deimantų arba brangakmenių, kurių negalime turėti
vis dar po atnaujinimų blogai su grafika
Puikus žaidimas ❤️
Hollywood Story®: Modestar Abenteuer symd
Puikus žaidimas, žinoma, norint atlikti daugumą dalykų reikia tikrų pinigų. Būčiau skyręs 5 žvaigždutes, bet kadangi dauguma daiktų kainuoja deimantus, skyriau 4.
Mano įvertinimas būtų aukštas, nes mėgaujuosi žaidimu, bet po tiek laiko prireikia per ilgai, kol atsiranda energijos. Net negaliu žiūrėti reklamos, kad pasisemčiau energijos. Tai reiškia, kad žaidimui reikia mažiau laiko. Pataisykite tai. Man tikrai patinka žaidimas.
Taip, tai patinka, bet daug skelbimų 🤨
Man patinka šis žaidimas, bet nekenčiu, kad viskas taip brangu ir mes praradome savo deimantus per vieną klaidą, nes jis niekada neprašo leidimo.. Vienu prisilietimu per klaidą reikia deimantų💎 Prieš perkant reikia patvirtinimo...🥵🥵🥵🥵 😡😡😡😡
Šis žaidimas yra labai smagus, kai gali pasipuošti, ypač smagiais drabužiais, man tai patinka, bet aš noriu pasakyti, kad norėčiau lengvo būdo gauti deimantų, bet juk labai gerai, jei tik galiu pasiekti dramos dalį, bet tai trunka amžinai sunkiai. darbas, bet aš turiu galvoje, kad man nepatinka tai, kad nebegaliu nusipirkti tiek daug drabužių, tokių brangių, bet man patinka tai, kad yra gražių drabužių, kuriuos galiu gerai nusipirkti, nes jie pigūs.
man labai patinka šitas žaidimas
Hollywood Story®: Modestar Abenteuer symd
Šis žaidimas yra visiškai per brangus, kad gautumėte deimantų, reikia daug nuveikti, o tada, kai juos gausite, parduotuvėje nėra daug dalykų, kurių kaina yra juokingai per didelė. palaidinės yra kaip 35 000 USD rimtai??? Tai žaidimas paaugliams, tiesa? Bet koks vidutinis paauglys galėtų net žaisti neprarasdamas susidomėjimo. Jūsų energija trumpai trunka ieškant daiktų. Net skųstis per daug. Prašau padaryti geriau. Bandysime žaisti dar kartą, kai mus išgirsite. Jūsų vartotojai ir klientai visada teisūs
Nuolat sugenda. Rimtai, nejuokaujant, vos atidarius programėlę ji užsidaro įkėlus. Galite, ir kartoju MIGHT, spustelėti vieną objektą, kol jis sugenda. Tai ypač smagu, nes 90 % žaidimo turi laiko limitą tikslams pasiekti. Oi! Nepamirškime ir riebaus veikėjų gėdinimo, patyčių, piktnaudžiavimo alkoholiu ir priklausomybės nuo lošimų propagavimo. Aš vis laukiu, kol pagrindinis veikėjas parodys kokį nors moralinio atpirkimo ženklą, bet ne...
Mighty Party Παιχνίδια ρόλων nba
Tai puikus žaidimas ir labai priklausomas
Jau kurį laiką žaidžiau, bet negaliu aplankyti draugų, kurių statusas yra auksinė diva ir aukščiau. Man nuolat sako, kad turiu atnaujinti ir kad kitas grotuvas turi naujesnę versiją. Drabužiai brangūs af. 350 deimantų už suknelę 😒 Užtrunka amžinai, kol pasipildo energija. Ir tokių misijų tiesiog neįmanoma atsikratyti, pavyzdžiui, pakviesti 10 draugų arba pasiekti 30 lošimo lygio. Jokių naujų istorijų, todėl iš esmės tereikia filmuoti tuos pačius filmus, nusipirkti drabužių ir dalyvauti filmų premjerose. 🙃 darosi nuobodu tbh
Na, mano patirtis su žaidimu buvo puiki ir siaubinga, nes kai einate į mini žaidimus ir eini į gerbėjų dovanas, išleidžiate 10 deimantų, o žaisdami vis tiek laikotės dietos, o kartais aš nesuprantu, kai Nicky sako pakilk į lygį ir taip pat kaip galite gauti kolekcionuojamų, kai tie daiktai baigsis, man tai patinka ir nepatinka, ir aš galiu tai paleisti patobulindamas žaidimą, ačiū, mažute, myliu xoxo paskyra ir tai yra mano planšetinis kompiuteris
Tai gera programa, bet ji taip pat yra toje pačioje pusėje, ji yra 400/3387 ir aš laukiu, laukiu ir laukiu, bet ji neveikia
Tai fantastiška ir iš tikrųjų yra vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų, bet vieną kartą man reikia jį įdiegti (saugojimo tikslais) ir aš išsaugojau naudojamą priedą, tikėdamasis, kad jį atgausiu, kai jį išinstaliuosiu, bet ne. Aš praradau savo sąskaitą ir dabar nebežaidžiu, nes turiu pradėti viską iš naujo! Aš beveik atidarau visas vietas, gavau tiek daug aksesuarų ir aukšto lygio, taip pat gavau dvarą, bet dabar visko nebėra ir tai niūru. Išspręskite šią problemą ar problemą. Ty.
man patiko šis žaidimas, bet labai sunku gauti deimantų, nebent už juos moki ir energija greitai eina, pašalinau programą, bet tik todėl, kad 3 kartus pirkau deimantus už 5 dollers ir nieko neatsitiko, taip pat nusipirkau taupyklę ir žaidimas turėjo būti paleistas iš naujo ir aš praradau visus deimantus, nenoriu būti karenu, bet nerekomenduoju nieko pirkti iš šio žaidimo, bet apskritai šis žaidimas, nepaisant kitų problemų, buvo puikus ir labai smagus
Hollywood Story®: Fashion Star Adventure wue
Jo nuostabus žaidimas tai patinka. Labai priklausomybę. Be to, grafika turi būti suteikta visoms žvaigždėms, kuri mėgsta žaidimą. Tačiau vienintelis blogas dalykas yra tai, kad pašalinę žaidimą negalėsite grįžti į tą patį lygį. prieš pirmą kartą, kai atsisiunčiau, 2018 m. buvau 13 lygyje, bet negalėjau susigrąžinti to paties turinio. Šis punktas turėtų būti reikšmingas ir neturėtų pasikartoti, nes praradau visas nuostabias sukneles, vietas, deimantus ir pinigus
labai geras zaidimas vertinu 10 yra 10